Pagina de start > Servicii post-vânzare
Servicii post-vânzare

Servicii post-vânzare

        Piese originale Aixam

Atunci cand va aflati la volanul unui Aixam, fiecare parte a autovehiculului este supusa unor solicitari ridicate. De aceea, piesele Aixam sunt proiectate pentru a rezista tuturor conditiilor extreme. Pentru a va deplasa cu incredere, cele peste 7000 dintre piesele noastre au trecut toate testele de rigoare, fiind aprobate special pentru modelul dumneavoastra. Astfel, piesele originale ofera siguranta si de asemenea:

  • O potrivire perfecta
  • Materiale de inalta calitate
  • Standarde de siguranta dovedite
  • Fiabilitatea motorului
  • Prelungirea duratei de viata a pieselor de uzura (filtru, frana etc.)


IMPORTANTA PIESELOR DE SCHIMB 

O lume intreaga este in miscare atunci cand conduceti Aixam-ul dumneavoastra. In timp ce va bucurati de autovehicul, placutele de frana utilizate in mod frecvent ajung la temperaturi ridicate, la fel ca si filtrul de ulei, care are rolul de a purifica uleiul, asigurand o lubrifiere si respectiv o protectie a motorului pana la urmatoarea revizie.

Reviziile si inlocuirile pieselor la intervale regulate sunt esentiale pentru a asigura o buna functionare! Piesele originale Aixam ar trebui sa fie singura dumneavoastra optiune!

Cu tehnicieni autorizati, puteti fi sigur ca autovehiculul dumneavoastra atinge cele mai bune performante in conditii de siguranta, in ciuda problemelor de zi cu zi!